Audi R8 izgorio na auto-cesti A67 u Nizozemskoj | BALKAN RSS - MOJBUK.COM

Audi R8 izgorio na auto-cesti A67 u Nizozemskoj | BALKAN RSS - MOJBUK.COM

Audi R8 izgorio na auto-cesti A67 u Nizozemskoj

Uvijek je tužno gledati kako neki automobil nastaje u oblaku dima, no kada je to egzotični primjerak poput Audija R8 tuga postaje još izraženija. Srce nam se slama kada vidimo kako vatra proždire novi R8 V8 koji je u svojem kratkom životnom vijeku prešao svega 20 kilometara…

Salonski primjerak skupocjenog sportaša zapalio se tijekom probne vožnje u blizini Somerena u Nizozemskoj. Mat crni Audi planuo je bez ikakve najave, a uzrok izbijanja požara nije poznat ni tjedan dana nakon nesreće. Prilikom incidenta u automobilu je bilo dvoje putnika – djelatnik Audijeva zastupništva i nesretni potencijalni kupac koji su pobjegli iz vozila glavom bez obzira kada su primijetili kako iz njegovog stražnjeg dijela sukljaju ogromni plameni jezici.

Ono što je počelo kao obećavajuća probna vožnja uskoro je završilo kao roštilj ala Audi koji na svu sreću osim materijalnih nije imao ozbiljnijih posljedica. Nakon ovog iskustva neimenovani kupac vrlo će vjerojatno ozbiljno promisliti prije no što ponovno odluči sjesti u Audijev sportski automobil.

Nema komentara:

Objavi komentar